Als klein meisje was ik al bezig met het maken van mijn eigen outfits. Zolang ik me kan herinneren ben ik me bewust van de kracht van kleding. Bewust van wat het voor je zelfvertrouwen kan doen. Na het afronden van de modevakschool heb ik 17 jaar ervaring opgedaan in de modebranche. Naast mijn eigen winkel en webwinkel heb ik o.a. gewerkt als verkoper, regiomanager en visual merchandiser. Ook heb ik regelmatig modeshows georganiseerd. 

'Monique is opgeleid door onder andere Danie Bless, Lonneke Nooteboom en Yce Sidibeh en heeft meer dan 20 jaar ervaring'

De modebranche heeft mij altijd geïnspireerd en gevormd. Het plezier dat ik heb, tijdens het creatieve proces van het samenstellen van de perfecte outfit, geeft mij een enorme energieboost. Met mijn brede ervaring heb ik oog voor detail en kan ik goed inschatten wat er bij jou past.

Door goed te luisteren en door te vragen onderzoek ik jouw voorkeur, wensen, smaak en eventuele twijfels. Samen komen we tot die ene ultieme outfit of tot een compleet nieuwe garderobe!

Dankzij mijn passie voor mode volg ik de huidige trends op de voet. Voor iedere situatie kan ik jou van top tot teen stijlen. Dus heb je een speciaal feest of beroep? Ook dan sta ik voor je klaar.

KLAAR OM GESTYLED TE WORDEN?

VUL NU HET STYLE FORMULIER IN, LAAT JE GEGEVENS ACHTER EN WORDT GESTYLED DOOR MONIQUE ALFLEN